Electrocasnice

-16%

Aspirator inteligent ILIFE A4S, Gri

950 Lei 1.129 Lei

Curatare automata pentru casa si birou Spatiu mare de curatare: 180 - 200 de metri patrati. Sistem anti-coliziune Poate proteja mai bine mobilierul. Plan zilnic de curatare disponibil Setati ora de incepere si efectuați curatarea la ora fixata, chiar daca nu sunteti acasa. Senzori OBS, un senzor de perete, 5 receptoare IR pe dispo..

-10%

Aspirator Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2

2.699 Lei 3.000 Lei

Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2 Un nou nivel al inovatiei! Avantaje: Motor Brushless (fără perii, pentru durată de viată foarte mare și eficiență energetică maximă); Funcționare Multi-suprafețe​; Zgomot redus; Mereu Încărcat: Autonomie 2.5h per ciclu și încărcare automată (după finalizarea ciclului de curațare, ..

-6%

Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum

1.875 Lei 1.999 Lei

Xiaomi Mi Robot Vacuum Inteligenta artificiala de la Xiaomi: aici pentru a-ti simplifica viata! Avantaje: Motor Brushless (fara perii, pentru durata de viata foarte mare si eficienta energetica maxima); Functionare Multi-suprafete​; Mereu Incarcat: Autonomie 2.5h per ciclu si incarcare automata (dupa finalizarea ciclului de..

-37%

Filtru aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum

125 Lei 199 Lei

Rezerva filtru pentru aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum. Se recomanda inlocuirea la 3-6 luni, in functie de intensitatea utilizarii. Inteligenta artificiala de la Xiaomi: aici pentru a-ti simplifica viata!..

-43%

Perie laterala aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum

85 Lei 149 Lei

Rezerva perie laterala pentru aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum. Se recomanda inlocuirea la 6-12 luni, in functie de intensitatea utilizarii. Inteligenta artificiala de la Xiaomi: aici pentru a-ti simplifica viata!..

-37%

Perie principala aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum

125 Lei 199 Lei

Rezerva perie principala pentru aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum. Inteligenta artificiala de la Xiaomi: aici pentru a-ti simplifica viata!..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)